WHAT THE FAQ? VEELGESTELDE VRAGEN 

Om goed geïnformeerd te blijven raden we je aan onze app te downloaden. Je kunt deze via onderstaande links vinden.

Donderdag van 19.00 – 02.00 uur

Vrijdag van 12.00 – 02.00

Zaterdag van 11.00 – 02.00

Zondag van 11.00 – 19.00

(buiten de openingstijden om kun je nog wel lopend via de hoofdingang naar de kamping/rennerskwartier)

Donderdag van 09.00-20.00

Vrijdag van 09.00-20.00

Zaterdag van 08.00-12.00 (crossers moeten uiterlijk om 10.00 binnen zijn i.v.m. de keuring)

Dat is niet handig! We bieden een geweldig feest, maar geen remedies voor 'de ochtend erna'. Geniet van het festival en de muziek, maar voor de morning-after-zaken moet je elders zijn!

Oh, Jaap is een charmante knaap, maar op dit moment staat zijn agenda nog vol met het regelen van het festival. Misschien volgend jaar een romantisch karaoke-duet?

Vrijdag is de enduro van 12.00 -17.00 uur. We starten met de kinderen die 1 uur rijden van 12.00 – 13.00 uur. Daarna de volwassenen die rijden van 13.00 – 17.00 uur.

De Boerenrockcross is op zaterdag en zondag en er wordt gereden tussen 11.30 en 17.00uur

Donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Vrijdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

Zaterdag 08.00 uur tot 10.00 uur. 


Buiten deze tijden om is (her)keuren niet mogelijk.

We houden van dieren, maar helaas kunnen we geen lama's, geiten of andere huisdieren op het festivalterrein toelaten, tenzij het een aantoonbaar hulpdier is. Het feest is alleen voor mensen en niet voor onze wollige vrienden, hoe graag we ze ook zouden willen knuffelen tussen de optredens door

Ja die zijn op twee verschillende plekken. Op het festivalterrein bij de merchandise en op de kamping bij de horeca tent.

kluisjes kun je niet reserveren. Je kunt ter plekke via een QR code een kluisje huren.

Absoluut! Kippen, koeien, varkens - alle boerderijoutfits zijn welkom. Misschien word je zelfs uitgeroepen tot de meest 'eierlijke' danser van de dag!

Uiteraard! Camping en rennerkwartier helden hebben een bandje waarmee ze altijd mogen komen en gaan, dagbezoekers kunnen zich melden bij de uitgang.

Op het festival terrein kun je munten halen bij de automaten maar ook bij de fysieke muntverkoop. Op de kamping kun je ook munten halen bij de automaten. Let op er is slecht 1 automaat waar je met contant kunt betalen. 


Ook is er op de kamping een fysiek muntverkoop punt. De openingstijden zijn echter beperkt:

Donderdag van 09.00-19.00 uur

Vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Via de onderstaande link kunnen kaartkopers hun tickets terugvinden en bestellingen inzien

Let op: kaartkopers moeten wel hetzelfde e-mailadres invoeren waarmee de bestelling is geplaatst.

We hebben onze bestelling geplaatst, maar de weergoden zijn soms lastig te overtuigen. We doen ons best, maar vergeet niet je regenjas voor de zekerheid mee te nemen - het kan altijd verrassen!

Heb je tijdens de bestelling een verkeerde e-mail ingevuld? Of heb je onlangs je e-mailadres gewijzigd? We kunnen je helpen.


Voor een direct antwoord op je vragen, kan je terecht op ons helpcenter:

http://customerservice.paylogic.nl


Om een e-mailadres te wijzigen hebben we een betalingsbewijs nodig om te controleren of de aanvraag afkomstig is van de hoofdkoper van de tickets. Een bewijs van betaling is een foto of screenshot van je transactie aan Paylogic, met daarop de datum en het bedrag van de transactie.


Daarnaast is de volgende informatie relevant, afhankelijk van de betaalmethode:

- Creditcardbetalingen: Een betalingsbewijs moet de laatste 4 cijfers van uw creditcardnummer weergeven.

- Paypal: Een bewijs van betaling moet een screenshot zijn van de transactie van je PayPal account. Het moet de PayPal-factuur-ID weergeven, d.w.z. een 12-cijferig nummer dat begint met ""20"".

- Voor andere betalingsmethoden moet de betalingsreferentie worden vermeld, die kan worden gevonden in de beschrijving op je bankafschrift.


Houd er rekening mee dat een orderbevestiging geen geldig betalingsbewijs is.

Neem contact met ons op door op het Contactformulier te klikken of op Praat met een agent!

Kan je helaas toch niet naar BrF dan ben je vrij om de tickets te verkopen. De veilige weg is via Ticketswap.

Laten we zeggen dat de kans even groot is als die op een spontane regenboog tijdens een liveoptreden. Maar wie weet, misschien brengen we wel eenhoornfluisteraars in voor volgend jaar!

Nee het is geen noodzaak. De tickets kunnen ook vanaf je mobiel gescand worden, mits je scherm niet in scherven ligt en de helderheid van het scherm hoog staat ingesteld


Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is. Wij adviseren je dan ook om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon en een screenshot te maken zodat je je digitale ticket altijd snel bij de hand hebt.

We hebben  genoeg muzikale deuntjes die vrij zijn van gluten en calorieën! Maar heb je een allergie of intollerantie? Informeer dan bij de eetkraampjes voor allergenen.

Medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. overgevoeligheden (allergie) of ziekte/aandoening mogen i.c.m. een medicijnpaspoort mee naar binnen op het evenemententerrein. Een medicijnpaspoort kan altijd gratis worden opgevraagd bij de huisarts, apotheek en/of medisch specialist

Kun je de informatie niet vinden of heb je gewoon een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar info@boerenrockfestival.nl